Hoogste Google Partner onderscheiding voor Webleads

Je campagnes onderbrengen bij Webleads? Jij kunt je met een gerust hart focussen op de rest, wetende dat wij het maximale uit jouw online campagnes halen.

Onderscheiding

Vanuit Google krijgen wij op vlak van performance, actueel kennisniveau en beheerde accounts de hoogste partner onderscheiding en mogen ons hiermee Premier Partner van Google noemen. Wij voldoen hiermee al aan de Google standaarden voor februari 2022. 

Dat is resultaat van hard werken en daar zijn we natuurlijk heel trots op, maar wat betekent dat voor jou en je campagnes?

  1. We halen het maximale uit jouw campagnes

  2. We monitoren, leren en optimaliseren doorlopend. Jij profiteert van onze schaalvergroting, want wat we leren bij de één passen we ook toe bij de andere accounts

  3. Ontwikkelingen, bèta's en nieuwe functies volgen we op de voet en implementeren we zo snel mogelijk (denk bijvoorbeeld aan de meest recente ontwikkeling: de beeldextensies)

  4. Last but not least. Vragen? Wij staan altijd voor je klaar! ⤵

Neem contact op

Houden wij ons nog niet bezig met jouw Google Ads campagnes, maar ben je wel benieuwd of je er momenteel het maximale uit haalt? We brengen het graag voor je in kaart met onze vrijblijvende Ads scan. Wil je hier meer over weten of de Ads scan aanvragen? Dat kan via onderstaande button!

Vergelijkbare kennisbank items

Video 3 minuten

Stop het mislopen van leads en omzet door verloren data

SEA,SEO,Development
Video 4 minuten

Webleads weetjes #13 Klaar voor 2024 met deze trends!

Online marketing,Design,Email marketing,Marketplaces,Development,Social media marketing,Totaalpakket
Blog 2 minuten

AI: een kans of een gevaar?

Totaalpakket