Het team

Onze Webleaders

Lisanne Hilbers

Online marketeer

Lisanne werkt als online markteer bij Webleads. Ze houdt zich met name door haar ervaring bezig met contentmarketing, social advertising en influencer marketing. Hier haalt zij ook haar energie en plezier uit. Naast haar werk is Lisanne altijd in voor gezelligheid, zo spreekt ze graag af met vrienden. Daarnaast loopt ze geregeld hard en zit ze af en toe op de racefiets of mountainbike.

Mathijs Kroes

Media director

Mathijs vindt het in zijn werk erg leuk om over praktische online oplossingen voor strategische vraagstukken na te denken. Daarin werkt Mathijs intern en extern graag samen met specialisten, partners en klanten, om zo tot het beste resultaat te komen. Naast zijn werk, vindt Mathijs zijn gezin, sport en lekker eten belangrijk. Zijn vrije uren en dagen worden dan ook besteed aan gezinsuitjes, (mannen)avonden met vrienden en lekker eten met een eetclub. Ook is Mathijs veel te vinden bij het korfbal (als speler, supporter én als vrijwilliger (bestuurslid)).

Rik van Egdom

Online marketeer

Rik werkt als online marketeer bij Webleads. Hij houdt zich met plezier bezig met uiteenlopende marketingactiviteiten, zoals SEA, contentmarketing en social media marketing. Naast werken, staat Rik graag op het voetbalveld, is hij van tijd tot tijd te vinden in de sportschool en is hij altijd te porren voor een fuifje.

Ben van Luttikhuizen

Directeur

Ben is de grondlegger van Webleads. Binnen Webleads houdt Ben zich vandaag de dag hoofdzakelijk bezig met sales en nieuwe ontwikkelingen. Verder denkt hij graag mee over de online strategieën van zowel bestaande als nieuwe relaties. Dus heb jij een uitdagende online ambitie? Dan kijkt Ben ernaar uit om daar samen eens lekker over te sparren! Ben is veel op de zaak te vinden, maar is hij er niet... dan is hij actief als familie- of tuinman en daarnaast slaat hij als fanatiek badmintonner graag een shuttletje.

Petra van Esveld

Designer

Petra werkt als designer met veel plezier bij Webleads. Ze houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerpen van websites en is daardoor gespecialiseerd in ontwerpen op het gebied van online uitingen. In haar vrije tijd besteedt Petra het liefst tijd met haar gezin. Maar ze is ook altijd opzoek naar een goed restaurant in de buurt. De Italiaanse keuken is haar favoriet!

Edwin Nouwt

Creative (UI/UX designer)

Edwin is onze creatieve spin in het (wereldwijde)web. Niet alleen als het op werk aan komt maar ook in de omgang. Altijd in voor een lolletje en creatieve ideeën voor activiteiten. Vol energie gaat hij de dag tegemoet. Komt het liefst op de fiets naar werk en staat na werk graag op de padel baan met vrienden om een balletje weg te slaan.

Gerdien van Luttikhuizen

Administratief medewerker

Gerdien is sinds jaar en dag verantwoordelijk voor de administratie van Webleads. Ze houdt zich onder andere bezig met inboeken van inkoop, betalingen, aanmaningen en HRM gerelateerde zaken. Naast haar werk is ze de drijvende kracht achter 'Huize van Luttikhuizen' (o.a. moeder van 4 kinderen) en mag ze graag piano spelen, wandelingen maken en een lekkere kop thee drinken met haar vriendinnen.

Dinant Lagerweij

Online marketeer

Dinant vervult jouw online ambities als allround online marketeer bij Webleads. Hij is altijd in voor een potje tafeltennis tijdens de pauze en in het weekend juicht hij Max Verstappen naar de overwinning tijdens de F1. Wisten jullie dat Dinant vanaf begin 2020 een eigen bedrijf heeft? Dinant geeft in de avonduren bootcamplessen bij BLR in zijn woonplaats Renkum!

Bart Lagerweij

Developer

Bart is de “allround full stack developer” van Webleads. Hij houdt zich bezig met zo ongeveer alles op het gebied van techniek. Hij heeft een voorliefde voor open-source software, dus zal je geen Window$ op zijn computer vinden, maar Linux (ubuntu)! Bart denkt graag mee met nieuwe oplossingen en technieken en ook staat veiligheid hoog bij hem in het vaandel. Naast de werkzaamheden bij Webleads is Bart al jaren mountainbike trainer. Ook is hij koster bij de Hervormde Gemeente Kootwijk / Kootwijkerbroek en tevens lid van de EHBO vereniging.

Lindy Oosterhoff

Online marketeer

Lindy is werkzaam als Online Marketeer bij Webleads. Ze is geïnteresseerd in alle mogelijkheden die de wereld van online marketing te bieden heeft en heeft vooral ervaring op het gebied van SEA. Lindy houdt van nieuwe uitdagingen en krijgt energie van het behalen van goede resultaten voor de klant. Naast haar werk spreekt Lindy graag af met vrienden en familie, houdt ze ervan om creatief bezig te zijn en doet ze haar best om met enige regelmaat naar de sportschool te gaan.

Reinard Gardebroek

Online marketeer

Reinard is sinds 2020 werkzaam bij Webleads. Na een halfjaar gewerkt te hebben als allround marketeer, wilde hij zich verder te verdiepen in de wereld van online marketing. Reinard krijgt energie van hard werken, goede resultaten behalen en tevreden klanten! In zijn vrije tijd zit hij graag op de racefiets, speelt hij volleybal en brengt hij tijd door met vrienden (regelmatig online).

Jarno van Luttikhuizen

Online marketeer

Na eerst 4 maanden intern een traineeship te volgen, is Jarno begin 2023 begonnen als online marketeer. Hij vindt het erg belangrijk om plezier in zijn werk te hebben en mensen verder te helpen. In zijn vrije tijd is hij veel bezig met muziek, bijvoorbeeld door een plaatje te draaien uit zijn altijd groeiende platencollectie. Ook vindt hij het leuk om op zijn tijd (online) een spelletje te spelen.

Henk de Jong

Developer

Henk is werkzaam bij Webleads als softwareontwikkelaar. Met 25+ jaar ervaring voelt Henk zich nog steeds een broekie en leert hij nog iedere dag bij. Graag werkt Henk in teamverband omdat dit volgens hem betere prestaties oplevert en gezelliger is. In zijn vrije tijd maakt Henk graag elektronische muziek, speelt hij basketbal en loopt hij hard.

Bradley Bruinekreeft

Developer

Bradley werkt bij Webleads als web-developer. Hij houdt zich graag bezig met het programmeren van nieuwe websites en leert het liefst elke dag wat nieuws! In zijn vrije tijd gaat hij graag uit eten, zit hij graag in het zonnetje op het terras of speelt hij (online) een spelletje.

Mijke Codée

Online marketeer

Mijke werkt als online marketeer bij Webleads. Met een creatief oog voor content richt zij zich vooral op social advertising, content creatie en SEA. Mijke is dol op fotograferen, actieve uitjes en racketsporten. Toch weet ze ook te genieten van ontspannen op het terras of aan het strand.

Lieneke Jansen

Office manager

Lieneke ondersteunt ons team onder andere met de administratieve, organisatorische en facilitaire werkzaamheden binnen Webleads. Wanneer je contact opneemt met Webleads, is Lieneke de eerste die je verwelkomt, en ze staat altijd klaar met vriendelijke benadering. Buiten het werk geniet Lieneke van fietsen in de natuur, gezellig eten met vrienden, en lekker een filmpje of serie kijken.