Bannerset laten maken

Een aansprekende set banners voor je online campagne? Wij ontwikkelen (dynamische) html5 bannersets conform specificaties van de advertentienetwerken.

Bannerset laten maken Je maakt voor je online campagnes veel gebruik van banners, maar je wilt frequenter testen met varianten? Of wil je bijvoorbeeld voor elk seizoen met een specifieke set banners kunnen adverteren? Door onze specialistische online kennis en ervaring te combineren met de juiste tools realiseren wij aansprekende (IAB) bannersets die voldoen aan de eisen van de verschillende tools en online advertentie platformen (o.a. Adform, Doubleclick, DBM, Platform 161, Turn, Appnexus, Google Adwords, GDN).

HTML5 / Google Adwords / XML / HTML5+ backup Gif / Doubleclick Wil je specifiek een set banners laten ontwikkelen voor Doubleclick netwerk van Google? Of wil je een dynamische set banners laten ontwikkelen voor een specifieke uitgever? Wij leveren de bannersets, ongeacht het online advertentienetwerk, te allen tijde aan conform de daarvoor geldende richtlijnen.

Tarieven banner(s) / bannerset De tarieven voor het laten maken van een set banners zijn sterk afhankelijk van het aantal bannerformaten en het type banner. Qua formaten kunt u kiezen uit o.a. de volgende veelgebruikte formaten voor display banners;

 • Billboard (970x250)
 • Medium rectangle (300x250)
 • Large rectangle (336x280)
 • Leaderboard (728x90)
 • Mobile banner (320x50)
 • Skycraper (120x600)
 • Wide Skyscraper (160x600)
 • Half page (300x600)
Bannerset laten makenBannerset laten makenVrijblijvende offerte ontvangen
Expertise
Design
Onze design expert(s)

Designer

Petra van Esveld

Creative (UI/UX designer)

Edwin Nouwt
0+ advertenties
wordt je dagelijks mee geconfronteerd
0

Bannersets laten maken en succesvol inzetten?

Als we een bannerset ontwikkelen zijn er een paar basis kenmerken waar we op letten.

 • Design in lijn met je huisstijl
 • Kleurgebruik met sterk contrast
 • Gebruik je logo (merkherkenning)
 • Sterke boodschap + duidelijke call to action

Opvallen met een heldere boodschap en herkenbaar design. Jouw banner moet de aandacht opeisen en verdienen. Wij testen onze banners en visuals met op AI-gebasseerde eyetracking. Zo voorspellen we vooraf wat het beste werkt en hoeven we minder te a/b testen met echt campagne budget.

Door SEA kan VIA Techniek meer klanten vraagstukken oplossen!

Development,Design,Online marketing

Online impact en zichtbaarheid: de succesvolle mix van kanalen voor BAUHAUS

Online marketing,Design,Social media marketing,SEA

Ruim 10% lagere kosten per nieuwe bezoeker bij Mijndomein

Online marketing,SEA,Design,Social media marketing

Wat onze klanten van ons vinden

Ik ben zeer tevreden over Webleads! Hun team heeft geholpen met effectieve online marketing en resultaten waren snel zichtbaar. Sterke aanbeveling!HenkEigenaar
Webleads is een competente duizendpoot en voor BAUHAUS de one-stop oplossing voor onze online marketingactiviteiten.Anne van BreukelenOnline Marketing Manager
We hebben met een succesvolle, onderbouwde strategie mooie stappen gezet op het gebied van onze online presence. We zijn dus erg tevreden met Webleads en werken nu doorlopend aan meer resultaten op dit gebied.Krista Wiggers

Veelgestelde vragen over Bannerset laten maken

Waarvoor kunnen jullie ontwerpen maken?
Webleads maakt ontwerpen voor websites, online marketing campagnes (video, banners, formulieren) en drukwerk. Ook voor een huisstijl kun je perfect terecht bij Webleads.
Waarom is een consistente huisstijl belangrijk voor mijn merk?
Een consistente huisstijl versterkt de herkenbaarheid van je merk, bouwt vertrouwen op en zorgt voor een professionele uitstraling over verschillende communicatiekanalen.
Hoe kan webdesign bijdragen aan mijn marketingstrategie?
Een doordacht webdesign versterkt uw merkidentiteit, trekt bezoekers aan, verbetert de conversie en ondersteunt uw algemene marketingdoelen.
Kom je er niet uit?
Neem contact op met onze bannerset laten maken specialist!

Petra van Esveld

Designer
ContactContact