Over webleads

Build & run

Wij laten je ervaren dat juist de combinatie van online techniek, optimalisatie & marketing leidt tot resultaat. En daarnaast blijkt het hebben van één aanspreekpunt, zowel voor bestaande als nieuwe opdrachtgevers, keer op keer weer een echte verademing te zijn.

En heb je dus regelmatig het gevoel dat je van het kastje naar de muur gestuurd wordt of dat er teveel verschillende partijen betrokken zijn bij jouw online activiteiten? Kom op de koffie of maak kennis met ons team van specialisten.

Resultaatgericht

Resultaat, daar is het ons om te doen! Onze gezonde ambitie, meer dan 20 jaar ervaring, transparantie en inhouse specialisten staan garant voor resultaat. Wij zien jouw online budget als ons eigen budget en dat besteden we dus met zorg, aandacht en we zijn volledig transparant. Niet op basis van aannames, maar op basis van data en een bewezen strategische benadering.

Persoonlijk betrokken

Betrokken bij het resultaat. Samen doelstellingen formuleren en behalen! Dat is waar we een kick van krijgen en zo ervaren onze opdrachtgevers het ook. De voortgang van een ontwikkeltraject bespreken of de status van je campagnes checken? Wij houden van gewoon persoonlijk contact! En even geen tijd om te bellen? Je kunt uiteraard ook altijd mailen, Slacken of WhatsApp’en. Getriggerd? Lees hier meer over hoe onze opdrachtgevers onze werkwijze ervaren.

Arbeidsvreugde

Plezier maak je samen! Wij zetten mede daarom een team van specialisten om onze opdrachtgevers heen. Specialisten die graag samenwerken met mensen en die werken aan de arbeidsvreugde van elkaar en die van jou als opdrachtgever. En we steken daarom ook veel tijd en aandacht in de arbeidsvreugde van ons team. Van een tafeltenniscompetitie tot een gezamenlijke lunch. Met een lach op het gezicht werk je nou eenmaal beter aan de online ambitie van een opdrachtgever! En niets is belangrijker dan met plezier naar je werk te gaan.

Kom in contact met onze specialisten

Jouw online ambitie realiseren? Zoek je een resultaatgericht, transparant en betrokken online bureau? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

0342-219200
Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00
info@webleads.nl
Binnen één werkdag reactie!
Adres
Wesselseweg 164a
3774 RM Kootwijkerbroek

Onze specialisten

Een mooi boeket bestaat uit verschillende bloemen en zo is het ook bij ons als internetbureau. Een interactive design is namelijk niets zonder webprogrammeur, een online campagne niets zonder online marketeer en het succes van een online mediaplan valt of staat met het scherp inkopen van de in te zetten media. Kortom, de één kan niet zonder de ander en daarom hebben wij onderstaande specialisten in huis.

Lisanne Hilbers

Online marketeer

Lisanne werkt als online markteer bij Webleads. Ze houdt zich met name door haar ervaring bezig met contentmarketing, social advertising en influencer marketing. Hier haalt zij ook haar energie en plezier uit. Naast haar werk is Lisanne altijd in voor gezelligheid, zo spreekt ze graag af met vrienden. Daarnaast loopt ze geregeld hard en zit ze af en toe op de racefiets of mountainbike.

Mathijs Kroes

Media director

Mathijs vindt het in zijn werk erg leuk om over praktische online oplossingen voor strategische vraagstukken na te denken. Daarin werkt Mathijs intern en extern graag samen met specialisten, partners en klanten, om zo tot het beste resultaat te komen. Naast zijn werk, vindt Mathijs zijn gezin, sport en lekker eten belangrijk. Zijn vrije uren en dagen worden dan ook besteed aan gezinsuitjes, (mannen)avonden met vrienden en lekker eten met een eetclub. Ook is Mathijs veel te vinden bij het korfbal (als speler, supporter én als vrijwilliger (bestuurslid)).

Rik van Egdom

Online marketeer

Rik werkt als online marketeer bij Webleads. Hij houdt zich met plezier bezig met uiteenlopende marketingactiviteiten, zoals SEA, contentmarketing en social media marketing. Naast werken, staat Rik graag op het voetbalveld, is hij van tijd tot tijd te vinden in de sportschool en is hij altijd te porren voor een fuifje.

onze certificeringen

Wij werken samen met meer dan 120 succesvolle bedrijven