SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) Als eerste boven op een berg. Zo’n toppositie ontstaat door hard werken en ambitie. Sta je ook bovenaan in de ranking van Google? Webleads realiseert hoge rankings in de onbetaalde zoekresultaten door:

  • samen te focussen op belangrijkste zoektermen
  • de spelregels van Google in je voordeel te gebruiken
  • volgorde van aandacht te prioriteren (techniek, content, linkbuilding)

Zo gaan we samen voor betere rankings en uiteindelijk meer traffic en leads vanuit de onbetaalde zoekresultaten. En nee, we beloven geen gouden bergen, maar houden van realisme. Samen stemmen we doelstellingen en KPI's waar we naar kijken af. Webleads biedt haar opdrachtgevers een dashboard en we rapporteren maandelijks over de effecten van onze inspanningen.

Meer weten over de inzet van SEO? Wij adviseren je graag.

KennismakenKennismakenSEO 0-metingSEO 0-metingHet startpunt voor je SEO strategie
Expertise
SEO
Onze seo expert(s)

Online marketeer

Dinant Lagerweij

Online marketeer

Reinard Gardebroek
SEO - zoekmachine optimalisatie

Hoe we SEO succesvol inzetten

Wij houden doorlopend de ontwikkelingen in de gaten en spelen daar op in. Met een combinatie van de volgende diensten optimaliseren we jouw organische vindbaarheid (SEO)

  • Zoekwoordanalyse (strategie)
  • Techniek
  • Content
  • Linkbuilding

We gebruiken daarvoor de beste tooling en doen bij de start een 0-meting en passen de strategie aan op de inzichten uit ons dashboard en de resultaten die we samen boeken. Een aanpak op maat die werkt en wordt bijgestuurd op basis van inzichten uit de praktijk.

onze certificeringen

Dit doen we met succes

We hebben een heleboel leuke klanten en opdrachten en we vertellen daar graag over. Maar nog liever laten we de voorbeelden en resultaten voorzichzelf spreken. Bekijk hier een selectie van ons werk

250+ sollicitanten in het eerste jaar

SEO,Social media marketing,SEA

Wat onze klanten van ons vinden

Ik ben zeer tevreden over Webleads! Hun team heeft geholpen met effectieve online marketing en resultaten waren snel zichtbaar. Sterke aanbeveling!HenkEigenaar
Webleads is een competente duizendpoot en voor BAUHAUS de one-stop oplossing voor onze online marketingactiviteiten.Anne van BreukelenOnline Marketing Manager
We hebben met een succesvolle, onderbouwde strategie mooie stappen gezet op het gebied van onze online presence. We zijn dus erg tevreden met Webleads en werken nu doorlopend aan meer resultaten op dit gebied.Krista Wiggers

Veelgestelde vragen over SEO

Wat is SEO?
SEO staat voor Search Engine Optimization. In het Nederlands ook wel zoekmachineoptimalisatie. Met SEO probeer je jouw website zo te optimaliseren, dat je organisch (onbetaald) goed gevonden wordt in de zoekmachines. Een hogere score resulteert in een sterkere positie. Een sterkere positie leidt weer tot meer websitebezoekers en indirect meer aanvragen.
Wat betekent SEO?
SEO staat voor Search Engine Optimization. Vertaald naar het Nederlands ook wel zoekmachine optimalisatie.
Wat is SEO schrijven?
SEO schrijven houdt in dat je op een manier schrijft, die goed is voor de zoekmachine. Er zijn een aantal regels die je moet onthouden als je aan de slag gaat met het schrijven van teksten die SEO-proof zijn. Punten om op te letten zijn bijvoorbeeld headers, zoekwoorddichtheid en interne links.
Waarom SEO inzetten?
Het inzetten van SEO is erg belangrijk voor jouw online zichtbaarheid. Stel je voor: je verkoopt trampolines, maar als iemand zoekt op 'trampoline kopen' of 'bestel trampoline' wordt jouw website niet getoond in de top 100. Hoe komen mensen dan bij je website? Precies.. Niet. Daarom is het belangrijk om aan de slag te gaan met SEO voor zoekwoorden die voor jouw bedrijf belangrijk zijn.
Doen jullie ook zoekwoordanalyses voor SEO?
Jazeker, de basis van SEO (en eigenlijk ook van je website) zou moeten beginnen met een analyse van zoekwoorden die voor jou relevant zijn. Indien gewenst kunnen we ook bekijken waar jouw concurrenten op scoren en jij nog niet! Dit is ook wel een concurrentieanalyse.
Kom je er niet uit?
Neem contact op met onze SEO specialist!

Dinant Lagerweij

Online marketeer
ContactContact

Vergelijkbare kennisbank items

Video 3 minuten

Stop het mislopen van leads en omzet door verloren data

SEA,SEO,Development
Video 3 minuten

Webleads weetjes #09 Micro interacties op jouw website

Design,Online marketing,SEO
Blog 4 minuten

Hoe kleine interacties op jouw website het aantal conversies verhoogt

Design,Online marketing,SEO