Design

In de digitale wereld van vandaag is het essentieel dat design niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook strategisch en functioneel bijdraagt aan het behalen van zakelijke doelstellingen. Bij Webleads hanteren we een methodische aanpak voor het ontwerpen van websites en online marketingmaterialen, die steunt op vier pijlers:

  • LEAD Model: Een strategisch raamwerk gericht op het koppelen van design aan meetbare bedrijfsresultaten.
  • Persona's: Diepgaand onderzoek naar de eindgebruiker om designs te creëren die resoneren met de doelgroep.
  • Use Cases: Scenario's die het gebruik van een product of dienst in realistische situaties simuleren.
  • Business Model Canvas & CRO Principes: Een holistisch overzicht van het bedrijfsmodel gekoppeld aan conversie-optimalisatie om maximale efficiëntie en effectiviteit te garanderen.

Deze methodieken stellen ons in staat om een fundament te leggen voor designs die meer zijn dan alleen esthetisch aantrekkelijk. Ze zijn het resultaat van een nauwgezette analyse en een creatief proces dat gericht is op het verhogen van de gebruikerservaring en het stimuleren van conversies.

Het LEAD Model dient als het kompas voor onze projecten, waarbij data en doelstellingen de richting bepalen voor het designproces. Dit model zorgt ervoor dat elk ontworpen element een specifiek doel dient binnen jouw marketingstrategie.

Expertise
Design
Onze design expert(s)

Designer

Petra van Esveld

Creative (UI/UX designer)

Edwin Nouwt

Een 'wauw' gevoel en tegelijk resultaatgericht

Door het ontwikkelen van persona's, krijgen we inzicht in de behoeften, wensen en het gedrag van jouw doelgroep. Dit stelt ons in staat om empathische en gebruikersgerichte designs te creëren die een echo vinden bij jouw klanten.

  • Use Cases bieden een praktisch perspectief door het simuleren van de interactie tussen de gebruiker en het product of de dienst. Deze aanpak helpt bij het identificeren en oplossen van gebruikersproblemen voordat ze optreden.
  • Het integreren van het Business Model Canvas in ons designproces zorgt voor een diepgaand begrip van jouw bedrijfsstrategie, wat essentieel is voor het ontwikkelen van coherente en doelgerichte online ervaringen. Tegelijkertijd benutten we CRO Principes om elk aspect van het design te optimaliseren voor conversies, van de structuur en content tot de visuele elementen.
  • Onze designers zijn niet alleen gespecialiseerd in visuele creatie, maar die expertise vullen we bij webleads aan met kennis van marketing. Dit stelt ons in staat om designs te ontwikkelen die tegelijkertijd mooi én functioneel zijn. Je wilt je doelgroep effectief bereiken en betrekken bij jouw doel.

Dit doen we met succes

We hebben een heleboel leuke klanten en opdrachten en we vertellen daar graag over. Maar nog liever laten we de voorbeelden en resultaten voorzichzelf spreken. Bekijk hier een selectie van ons werk

Door SEA kan VIA Techniek meer klanten vraagstukken oplossen!

Development,Design,Online marketing

Online impact en zichtbaarheid: de succesvolle mix van kanalen voor BAUHAUS

Online marketing,Design,Social media marketing,SEA

Ruim 10% lagere kosten per nieuwe bezoeker bij Mijndomein

Online marketing,SEA,Design,Social media marketing

Wat onze klanten van ons vinden

Ik ben zeer tevreden over Webleads! Hun team heeft geholpen met effectieve online marketing en resultaten waren snel zichtbaar. Sterke aanbeveling!HenkEigenaar
Webleads is een competente duizendpoot en voor BAUHAUS de one-stop oplossing voor onze online marketingactiviteiten.Anne van BreukelenOnline Marketing Manager
We hebben met een succesvolle, onderbouwde strategie mooie stappen gezet op het gebied van onze online presence. We zijn dus erg tevreden met Webleads en werken nu doorlopend aan meer resultaten op dit gebied.Krista Wiggers

Veelgestelde vragen over Design

Waarvoor kunnen jullie ontwerpen maken?
Webleads maakt ontwerpen voor websites, online marketing campagnes (video, banners, formulieren) en drukwerk. Ook voor een huisstijl kun je perfect terecht bij Webleads.
Waarom is een consistente huisstijl belangrijk voor mijn merk?
Een consistente huisstijl versterkt de herkenbaarheid van je merk, bouwt vertrouwen op en zorgt voor een professionele uitstraling over verschillende communicatiekanalen.
Hoe kan webdesign bijdragen aan mijn marketingstrategie?
Een doordacht webdesign versterkt uw merkidentiteit, trekt bezoekers aan, verbetert de conversie en ondersteunt uw algemene marketingdoelen.
Kom je er niet uit?
Neem contact op met onze design specialist!

Petra van Esveld

Designer
ContactContact

Vergelijkbare kennisbank items

Video 4 minuten

Webleads weetjes #13 Klaar voor 2024 met deze trends!

Online marketing,Design,Email marketing,Marketplaces,Development,Social media marketing,Totaalpakket
Video 4 minuten

Webleads weetjes #16 Wil jij jouw websitebezoekers geruststellen en overtuigen?

Online marketing,Design,Totaalpakket
Video 3 minuten

Webleads weetjes #09 Micro interacties op jouw website

Design,Online marketing,SEO