Linkbuilding

De kracht van linkbuilding

In de digitale wereld waarin we leven is online zichtbaarheid cruciaal. "What's the best place to hide? Page 2 in Google". Een bekende meme in de SEO wereld waarin natuurlijk wordt bedoeld dat als je niet op de eerste pagina staat, je niet wordt gevonden. 😉

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) helpt om jouw website te laten vinden door potentiële klanten die zoeken op belangrijke zoekwoorden voor jouw bedrijf of organisatie. SEO is een complex proces waar we je bij Webleads graag mee helpen.

De drie belangrijkste pijlers van SEO zijn:

  • Techniek: Een snelle en gebruiksvriendelijke website zonder fouten. Zie de techniek als emmer: Als deze sterk is blijft de inhoud erin. Zitten er gaten in je emmer (website), dan loopt de inhoud er uit.
  • Content: Relevante, kwalitatieve en unieke content die aansluit bij jouw doelgroep en zoekwoorden bevat waar je op wilt ranken
  • Autoriteit: Met linkbuilding werken wij aan de autoriteit van je website door relevante backlinks te verzamelen van domeinen met hoge scores.
Expertise
SEO
Onze seo expert(s)

Online marketeer

Reinard Gardebroek

Online marketeer

Dinant Lagerweij

Voordelen van linkbuilding

Linkbuilding wordt ingezet om de autoriteit/populariteit van je website te verbeteren. Verschillende voordelen van linkbuilding bij Webleads zijn:

  • De beste tools: Bij Webleads gebruiken we de beste (dure) SEO tools om jouw website te optimaliseren. Hierdoor bespaar je zelf een hoop kosten.
  • Specialisten in-house: We hebben diverse SEO specialisten in ons team die dagelijks bezig zijn met linkbuilding en SEO optimalisaties. Hierdoor ben jij er zeker van dat er goed wordt gezorgd voor je website.
  • Kennis up-to-date: Onze SEO guru's ademen SEO. Alle updates en nieuwtjes van onder andere Google staan 's ochtends meteen in onze mailbox. Hierdoor zijn we altijd up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen.

Wat onze klanten van ons vinden

Ik ben zeer tevreden over Webleads! Hun team heeft geholpen met effectieve online marketing en resultaten waren snel zichtbaar. Sterke aanbeveling!HenkEigenaar
Webleads is een competente duizendpoot en voor BAUHAUS de one-stop oplossing voor onze online marketingactiviteiten.Anne van BreukelenOnline Marketing Manager
We hebben met een succesvolle, onderbouwde strategie mooie stappen gezet op het gebied van onze online presence. We zijn dus erg tevreden met Webleads en werken nu doorlopend aan meer resultaten op dit gebied.Krista Wiggers

Veelgestelde vragen over Linkbuilding

Wat is SEO?
SEO staat voor Search Engine Optimization. In het Nederlands ook wel zoekmachineoptimalisatie. Met SEO probeer je jouw website zo te optimaliseren, dat je organisch (onbetaald) goed gevonden wordt in de zoekmachines. Een hogere score resulteert in een sterkere positie. Een sterkere positie leidt weer tot meer websitebezoekers en indirect meer aanvragen.
Wat betekent SEO?
SEO staat voor Search Engine Optimization. Vertaald naar het Nederlands ook wel zoekmachine optimalisatie.
Wat is SEO schrijven?
SEO schrijven houdt in dat je op een manier schrijft, die goed is voor de zoekmachine. Er zijn een aantal regels die je moet onthouden als je aan de slag gaat met het schrijven van teksten die SEO-proof zijn. Punten om op te letten zijn bijvoorbeeld headers, zoekwoorddichtheid en interne links.
Waarom SEO inzetten?
Het inzetten van SEO is erg belangrijk voor jouw online zichtbaarheid. Stel je voor: je verkoopt trampolines, maar als iemand zoekt op 'trampoline kopen' of 'bestel trampoline' wordt jouw website niet getoond in de top 100. Hoe komen mensen dan bij je website? Precies.. Niet. Daarom is het belangrijk om aan de slag te gaan met SEO voor zoekwoorden die voor jouw bedrijf belangrijk zijn.
Doen jullie ook zoekwoordanalyses voor SEO?
Jazeker, de basis van SEO (en eigenlijk ook van je website) zou moeten beginnen met een analyse van zoekwoorden die voor jou relevant zijn. Indien gewenst kunnen we ook bekijken waar jouw concurrenten op scoren en jij nog niet! Dit is ook wel een concurrentieanalyse.
Kom je er niet uit?
Neem contact op met onze linkbuilding specialist!

Dinant Lagerweij

Online marketeer
ContactContact