Email marketing

Emailmarketing kan net als andere 'owned media' een hele belangrijke schakel zijn in je marketingstrategie. Vaak ingezet voor het binden van (potentiële) klanten.

  • Nieuwsbrieven
  • Gesegmenteerde nieuwsbrieven
  • Actiemailings
  • E-mailflows
  • Marketing automation

Persoonlijk en Doelgericht Emailmarketing is veel meer dan het versturen van een algemene nieuwsbrief aan een breed publiek. Doe je het goed dan krijg je op een voordelige en efficiente manier de juiste boodschap op het juiste moment en plaats bij de juiste persoon. Bij Webleads denken we graag met je mee hoe jij dit kan bereiken.

Expertise
Email marketing
Onze email marketing expert(s)

Online marketeer

Rik van Egdom

Media director

Mathijs Kroes

Hoe Email marketing succesvol inzetten?

  • Gepersonaliseerde aanpak: We zorgen ervoor dat elke email spreekt tot de individuele ontvanger, door inhoud te baseren op segmentatie en gedragsdata.
  • Marketing automation: Door slimme mailflows op te zetten, zorgen we dat elke stap in de klantreis (LEAD model) ondersteund wordt met de juiste boodschap.
  • Efficiëntie en effectiviteit: Automatisering maken emailmarketing tijdbesparend maar personalisatie maakt het ook echt resultaatgericht.
  • Opens en kliks: Ons doel is niet alleen om jouw emails te bezorgen en gelezen te krijgen, maar ook om actie te inspireren bij de lezer.

Bij Webleads begrijpen we dat emailmarketing een essentieel onderdeel is van een geïntegreerde marketingstrategie. Benieuwd hoe we tegen jouw huidige inzet aankijken? We kijken graag eens met je mee wat er beter kan.

onze certificeringen

Wat onze klanten van ons vinden

Ik ben zeer tevreden over Webleads! Hun team heeft geholpen met effectieve online marketing en resultaten waren snel zichtbaar. Sterke aanbeveling!HenkEigenaar
Webleads is een competente duizendpoot en voor BAUHAUS de one-stop oplossing voor onze online marketingactiviteiten.Anne van BreukelenOnline Marketing Manager
We hebben met een succesvolle, onderbouwde strategie mooie stappen gezet op het gebied van onze online presence. We zijn dus erg tevreden met Webleads en werken nu doorlopend aan meer resultaten op dit gebied.Krista Wiggers

Vergelijkbare kennisbank items

Video 4 minuten

Webleads weetjes #13 Klaar voor 2024 met deze trends!

Online marketing,Design,Email marketing,Marketplaces,Development,Social media marketing,Totaalpakket
Blog 3 minuten

Ongewenste e-mail blijft een hardnekkig probleem

Email marketing,Online marketing