Instagram

Instagram is een levendig platform waar visuele content (beeld, video) en audio je succes bepaalt.

Wanneer Instagram opnemen in je marketing mix?

  • Je wilt hoge betrokkenheid van je doelgroep: Met een engagement rate die gemiddeld 58 keer hoger ligt dan bij Facebook, biedt Instagram unieke kansen voor interactie.
  • Visuele storytelling: In een wereld waar 65% van de mensen visueel ingesteld zijn, maakt Instagram het mogelijk om je verhaal op een boeiende manier te vertellen.
  • Doelgerichte advertentiemogelijkheden: Instagram's advertentieplatform biedt de mogelijkheid om je doelgroep met chirurgische precisie te bereiken, gebruikmakend van uitgebreide demografische, geografische en gedragsgegevens.
  • Dynamische contentformaten: Van Stories die dagelijks door 500 miljoen accounts worden bekeken tot Reels, die een nieuwe wereld van korte, boeiende video's ontsluiten, biedt Instagram een breed scala aan formats om je boodschap over te brengen.

De kracht van Instagram ligt in het vermogen om een verbinding te maken met je publiek. Benieuwd hoe je dit vertaald naar jouw merk? Laat het ons weten en we denken met je mee.

KennismakenKennismakenLiefst echt, maar mag ook online!Voorbeelden Kijken!Voorbeelden Kijken!
Expertise
Social media marketing
Onze social media marketing expert(s)

Online marketeer

Lisanne Hilbers

Online marketeer

Mijke Codée
0%
Visueel ingesteld
0seconden
Spanningsboog
0miljoen
gebruikers in NL

Jouw verhaal succesvol op Instagram brengen

Wij begrijpen de nuances van Instagram en hoe we deze kunnen benutten om jouw verhaal te vertellen.

  • Strategische planning: We analyseren jouw merkidentiteit, doelgroep en doelen om een op maat gemaakte Instagram-strategie te ontwikkelen.
  • Contentcreatie: Van foto's tot boeiende video's met de juiste copywriting. We helpen je met advies of door content te creëren die opvalt en aanspreekt.
  • Community engagement: We gaan niet alleen voor zichtbaarheid; we gaan met de juiste mix van berichten op zoek naar interacties en community building.
  • Meetbare resultaten: Met een focus op transparantie en resultaten, monitoren we de prestaties en passen we strategieën aan voor groei.

Instagram is meer dan een marketingtool; het is een kanaal om te inspireren, te verbinden en te groeien. Met Webleads wordt je Instagram-inzet niet alleen verhoogd; het wordt getransformeerd. Laten we samen het potentieel van jouw merk ontsluiten op dit dynamische platform.

Dit doen we met succes

We hebben een heleboel leuke klanten en opdrachten en we vertellen daar graag over. Maar nog liever laten we de voorbeelden en resultaten voorzichzelf spreken. Bekijk hier een selectie van ons werk.

250+ sollicitanten in het eerste jaar

SEO,Social media marketing,SEA

Online impact en zichtbaarheid: de succesvolle mix van kanalen voor BAUHAUS

Online marketing,Design,Social media marketing,SEA

Met een succesvolle, onderbouwde strategie heeft Brother mooie stappen gezet op het gebied van online presence

Online marketing,Social media marketing,SEA

Wat onze klanten van ons vinden

Ik ben zeer tevreden over Webleads! Hun team heeft geholpen met effectieve online marketing en resultaten waren snel zichtbaar. Sterke aanbeveling!HenkEigenaar
Webleads is een competente duizendpoot en voor BAUHAUS de one-stop oplossing voor onze online marketingactiviteiten.Anne van BreukelenOnline Marketing Manager
We hebben met een succesvolle, onderbouwde strategie mooie stappen gezet op het gebied van onze online presence. We zijn dus erg tevreden met Webleads en werken nu doorlopend aan meer resultaten op dit gebied.Krista Wiggers

Veelgestelde vragen over Instagram

Hoe krijg ik meer volgers op mijn social media kanalen?
Waardevolle content is key: informatieve en visueel aantrekkelijk content die jouw doelgroep aanspreekt. Maar ook interactie is van belang: reageer op reacties onder jouw posts, bouw een community op. Daarnaast kan Webleads ook met strategische campagnes ervoor zorgen dat jouw volgerbase wordt vergroot.
Hoe halen we meer resultaat uit onze socials (leads, sales)
Met een gedegen contentstrategie behaal je het optimale resultaat uit jouw socials. Speel in op de contentbehoefte van de klant. Dit kan met doelgerichte advertenties.
Social media zelf doen of uitbesteden?
Social media wordt vaak als een bijkomende taak gezien, overweeg of je hier genoeg en geschikte mankracht voor in huis hebt. Als het niet intern beheerd kan worden, besteed het dan uit aan een online marketing bureau. Zo kunnen de experts resultaatgericht met jouw social media aan de slag.
Kom je er niet uit?
Neem contact op met onze instagram specialist!

Lisanne Hilbers

Online marketeer
ContactContact