Werken en leren

Werken en leren bij Webleads

Ben jij ambiteus? Wil je aan jezelf werken? Mooie opdrachten voor leuke klanten tot een succes maken en dat met betrokken collega's in een leuk team? Neem dan een kijkje op onze teampagina. Ontdek of wij de expertise in huis hebben waar jij wat van kunt leren. Of andersom missen wij jouw kwaliteiten nog? Overtuig ons dan waarom jij ons team kunt versterken en hoe!

Solliciteren voor een functie, stage of open solicitatie

We groeien als webleads op een leuke en gezonde manier. Dat betekent dat we geregeld vacatures hebben op gebied van development, online marketing of design. Ook werken we geregeld samen met studenten die een HBO of WO stage(opdracht) bij ons uitvoeren. En ook kun je bij ons terecht voor een traineeship. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje bij onze vacatures.

Onze specialisten

Een mooi boeket bestaat uit verschillende bloemen en zo is het ook bij ons als internetbureau. Een interactive design is namelijk niets zonder webprogrammeur, een online campagne niets zonder online marketeer en het succes van een online mediaplan valt of staat met het scherp inkopen van de in te zetten media. Kortom, de één kan niet zonder de ander en daarom hebben wij onderstaande specialisten in huis.

Lisanne Hilbers

Online marketeer

Lisanne werkt als online markteer bij Webleads. Ze houdt zich met name door haar ervaring bezig met contentmarketing, social advertising en influencer marketing. Hier haalt zij ook haar energie en plezier uit. Naast haar werk is Lisanne altijd in voor gezelligheid, zo spreekt ze graag af met vrienden. Daarnaast loopt ze geregeld hard en zit ze af en toe op de racefiets of mountainbike.

Mathijs Kroes

Media director

Mathijs vindt het in zijn werk erg leuk om over praktische online oplossingen voor strategische vraagstukken na te denken. Daarin werkt Mathijs intern en extern graag samen met specialisten, partners en klanten, om zo tot het beste resultaat te komen. Naast zijn werk, vindt Mathijs zijn gezin, sport en lekker eten belangrijk. Zijn vrije uren en dagen worden dan ook besteed aan gezinsuitjes, (mannen)avonden met vrienden en lekker eten met een eetclub. Ook is Mathijs veel te vinden bij het korfbal (als speler, supporter én als vrijwilliger (bestuurslid)).

Rik van Egdom

Online marketeer

Rik werkt als online marketeer bij Webleads. Hij houdt zich met plezier bezig met uiteenlopende marketingactiviteiten, zoals SEA, contentmarketing en social media marketing. Naast werken, staat Rik graag op het voetbalveld, is hij van tijd tot tijd te vinden in de sportschool en is hij altijd te porren voor een fuifje.

onze certificeringen

Wij werken samen met meer dan 120 succesvolle bedrijven