Krijg alles weer scherp met ons nieuwe GA4 dashboard

Direct inzicht hebben in alle data van jouw webshop of website is natuurlijk essentieel. Uit deze data destilleer je kansen, waarop je kunt acteren. Voor onze klanten maken wij bij de start van de samenwerking altijd een dashboard aan. En dit dashboard had altijd verschillende voordelen.

Oude Dashboard 📉🗑

 • Alle info van Universal Analytics verrijkt met kosten data op één plek
 • Versimpelde weergave van de prestaties van de kanalen die je inzet
 • Gekoppeld met spreadsheets voor handmatig inladen van data uit bepaalde bronnen

Echter, zoals waarschijnlijk al wel bekend, zijn we overgegaan van Universal Analytics naar Google Analytics 4 (GA4). Dit betekent dat ons dashboard - na jaren trouwe dienst - niet meer volledig is en daarmee niet meer bruikbaar is. Daarom, zijn wij de afgelopen tijd erg druk geweest om te zorgen dat al onze klanten met vertrouwen vooruit kunnen kijken naar de toekomst en presenteren we een gloednieuw dashboard, waarmee je weer helemaal toekomstproof bent. Met de bijna realtime data, van meer bronnen, is dit dashboard flexibel in te richten en te personaliseren. Hiermee heb je een waardevolle analyse bij de hand voor de beste conclusies en optimalisaties richting de toekomst.

Wat is er nieuw?

 • Alle info uit GA4 
 • Gebruiksvriendelijke navigatie tussen pagina's, filters en data
 • Toegankelijker dan de interface van GA4 zelf!
 • Downloaden van complete rapportages en data uit losse tabellen is mogelijk!
 • Personalisatie van de KPI pagina: alle voor jouw business belangrijke inzichten op een gepersonaliseerde pagina in het dashboard

Wat wil jij graag in dit dashboard zien? Stem het af met je Webleads contactpersoon en haal nog meer en snellere inzichten uit het dashboard!

Wil jij ook een (nieuw) dashboard?

Voor onze klanten maken wij bij de start van de samenwerking altijd een dashboard aan. Daarvoor rekenen we bij de opstart éénmalig een bedrag, voor het nieuwe dashboard vertrouwen we op een andere constructie.

Wij ontzorgen onze klanten op de volgende manier:

 • Research en volgen van doorontwikkelingen
 • Extra koppelingen leggen in de toekomst
 • Personaliseren van het dashboard 
 • Webleads koopt in bulk een licentie in voor het realtime kunnen koppelen van data
 • Roadmap voor doorontwikkeling van ons dashboard (geef jouw wensen door!)

Wij rekenen niet meer éénmalig € 380,- voor het inrichten van je dashboard en eventuele updates voeren wij niet meer uit op basis van nacalculatie. In plaats daarvan werken wij nu met een bedrag vanaf € 20,- per maand voor het dashboard. Dit maandelijkse bedrag is inclusief verdere doorontwikkeling en eventuele (extra) koppelingen met databronnen (denk bijvoorbeeld aan het inladen van campagnedata uit social media kanalen als Pinterest). 

Op deze manier kunnen wij doorlopend doorontwikkelen aan je dashboard, maar zit je niet vast aan eenmalige- of doorontwikkelkosten. 

Ben jij nog geen klant, maar wil je wel direct inzicht in al jouw website of webshop data? Laat het ons weten, dan gaan we graag voor je aan de slag! 

Vergelijkbare kennisbank items

Blog 3 minuten

Social proof om de conversie te verhogen

Online marketing
Blog 3 minuten

Pure frustratie met toegang tot Meta voorkomen?

Online marketing
Blog 3 minuten

Hoe je met korte video’s de aandacht trekt en vasthoudt

Social media marketing,Online marketing