Admarkt voor webshops marktplaats feedkoppeling

Admarkt voor webshops - marktplaats feedkoppeling

Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor het inzetten van feedmarketing. De techniek om automatisch producten te ontsluiten naar externe kanalen zoals Google Shopping en prijsvergelijkers als Beslist, Vergelijk of Kieskeurig ontwikkeld zich in een rap tempo. De groei in het gebruik van deze zogenaamde feedkoppelingen is gemakkelijk te verklaren.

Tijd = geld

Als webshop eigenaar ben je een aanzienlijk deel van je tijd bezig met het beheer van je assortiment en de administratie van je webshop. Het actueel houden van je aanbod is een tijdrovende en foutgevoelige klus. De belangrijkste rede om het beheer te centraliseren is dat je tijd wilt besparen en de foutmarge wilt verkleinen. Voorkom dat er op verschillende online kanalen producten staan met verouderde productinformatie of prijzen. Wat je al helemaal niet wilt is je marketing budget besteden aan producten die niet op voorraad zijn.

“Door de inzet van feedmarketing (realtime) hoef je je producten maar op één plek te beheren en worden actuele wijzigingen 1 op 1 doorgevoerd. Zo bespaar je tijd (beheer) en geld (marketing budget) tegelijk.”

Meer omzet door een feedkoppeling

Door je actuele aanbod op diverse online platforms (betaald) onder de aandacht te brengen zorg je voor meer koopgerichte bezoekers naar je webshop. Dat extra bezoek zal resulteren in meer sales en dus meer omzet. Wij adviseren altijd om bij het toevoegen van kanalen aan je online marketing te werken volgens het volgende stappenplan.

Stappenplan: Nieuw kanaal voor online marketing testen

Bepaal een realistische & acceptabele hefboom Wat is de marge op je producten en hoeveel kun je in verhouding gaan besteden aan marketing? Zet je marketing kosten af tegen je omzet.

Definieer een testperiode Denk daarbij aan de data, de kosten en het kanaal

Start de test  Zorg voor juiste tracking. Optimaliseer je weergaves en beheer je kosten.

Bepaal je online strategie Heb je tegen het einde van de testfase je hefboom gehaald? Dan kun je een succesvol online kanaal toevoegen aan je online marketing mix.

Onze feedkoppeling

Op basis van onze eigen expertise, maar ook op basis van ervaringen van onze klanten hebben wij geïnvesteerd in de ontwikkeling van een uitgebreide feedkoppeling naar de website met het meest koopgerichte publiek in Nederland, Marktplaats.nl.

Lees meer over deze feedkoppeling of vraag direct een gratis testaccount aan.

Wat is er nieuw?

Realtime doorplaatsen van advertenties d.m.v. marktplaats api Call-to-actions, CPC & dagelijks budget in te stellen op feed-, categorie- en productniveau Gebruiksgemak in beheer van jouw advertenties, biedingen, tracking en nog veel meer!

Wat zijn de kosten voor de nieuwe admarkt koppeling?

Geen opstartkosten Geen extra kosten voor 1 op 1 doorplaatsing meer Dezelfde maandelijkse kosten € 29,95 p.m. Per extra feed € 24,95 p.m. (per feed)\

Lees meer over deze feedkoppeling of vraag direct een gratis testaccount aan.

Vergelijkbare kennisbank items

Video 4 minuten

Webleads weetjes #13 Klaar voor 2024 met deze trends!

Online marketing,Design,Email marketing,Marketplaces,Development,Social media marketing,Totaalpakket
Blog 2 minuten

AI: een kans of een gevaar?

Totaalpakket
Blog 3 minuten

Krijg alles weer scherp met ons nieuwe GA4 dashboard

Online marketing,Totaalpakket