Liftlease genereert meer leads

November 2023

Liftlease biedt totaaloplossingen voor intern transport. De uitdaging: bij het bouwen van de website meer leads te genereren. Op hun oude website was de stap om een offerte aan te vragen te groot.

Expertise
Development
Onze development expert(s)

Developer

Bart Lagerweij

Developer

Bradley Bruinekreeft
+0%
Behaalde doelen (leads)
swipe

Resultaten

  • Door het toevoegen van laagdrempelige conversiepunten op de website en de implementatie van de quotebuilder behaalt Liftlease nu 135% meer doelen (leads) dan vorig jaar.
  • Voor hun klanten is het door geavanceerde keuzehulp mogelijk geworden om binnen enkele stappen uitgebreid en specifiek productadvies te krijgen en hier eenvoudig een offerte voor aan te vragen.

Hoe zijn we tot dit succes gekomen?

Om het conversiepercentage te verhogen, hebben we gebruik gemaakt van onze geavanceerde formulieren module, namelijk de quote builder. Zo hebben we de vragen dynamisch ingericht en een complete plug-in ontwikkeld voor de webshop module om de juiste machine er simpel bij te kunnen zoeken.

Wat vind Liftlease?

"Dankzij de implementatie van de quotebuilder op onze nieuwe website krijgen we meer leads. Webleads denkt met ons mee en vooruit! "We zijn erg tevreden over de behaalde resultaten en de gemaakte stappen afgelopen jaar."
Marketeer Liftlease
Gerdi Valkenburg

Vergelijkbare succesverhalen

+177% conversiestijging door nieuwe website en strategie!

Online marketing

In 5 jaar 457% omzetgroei voor Chefstore.nl door online campagnes

Online marketing

+200% meer bezoekers tegen minder campagnekosten

Online marketing