In 5 jaar 457% omzetgroei voor Chefstore.nl door online campagnes

March 2024

Chefstore.nl is de nr. 1 non-food horeca groothandel voor hotels, restaurants, bedrijfskantines, scholen, catering, gemeenten en andere semi-professionele gebruikers. Bij Chefstore hebben ze een no-nonsense mentaliteit: eerlijke service en advies en een eerlijke prijsstelling.

Expertise
Online marketing
Onze online marketing expert(s)

Media director

Mathijs Kroes

Online marketeer

Lisanne Hilbers
+0%
Conversiepercentage
+0%
CTR
+0%
Omzetgroei binnen 5 jaar
swipe

Waarom Webleads?

Chefstore.nl wilde online doorgroeien naar een hogere omzet. Zodoende kwam Chefstore bij Webleads terecht. Door hun kennis van de markt te bundelen met de marketing kennis van Webleads, hebben we samen mooie resultaten neergezet.

Resultaten

  • Omzetgroei van 457% binnen 5 jaar
  • Verhouding tussen kosten en opbrengsten intact gehouden
  • Bijna 20% conversiepercentage stijging
  • 53% hogere CTR

Hoe zijn we tot dit succes gekomen?

Door bestaande campagnes te optimaliseren, zijn we zo relevant mogelijke gebruikers gaan targeten en zorgen we dat zij de juiste producten en advertenties te zien krijgen. Verder hebben we getest met nieuwe campagnes en slimme biedstrategieën van Google. Hierbij verdelen we het budget zo optimaal mogelijk, waarbij het meeste budget ingezet wordt op producten die het best verkocht worden.

Verder is de tracking geoptimaliseerd, waardoor de juiste conversies worden toegeschreven aan de juiste campagnes. Dit zorgt ervoor dat er beter bij te sturen is binnen de campagnes en het budget daar wordt uitgegeven waar de meeste conversies vallen.

Het optimaliseren van de campagnes en tracking hebben er samen voor gezorgd dat we meer marktaandeel konden inkopen en deze groei hebben kunnen realiseren met een rendabele kosten/opbrengst verhouding.

Wat vindt Chefstore.nl?

Chefstore.nl is erg tevreden over de samenwerking met Webleads. Webleads biedt ons de juiste ondersteuning bij het managen van onze marketingcampagnes en het goed alloceren van ons budget.
Chefstore.nl
Ronald van Houselt

Vergelijkbare succesverhalen

+177% conversiestijging door nieuwe website en strategie!

Online marketing

+200% meer bezoekers tegen minder campagnekosten

Online marketing

600+ sollicitaties bij Zinzia dankzij succesvolle online campagnes

Online marketing