Webleads Weetjes #07 drie praktische SEO tips

Iedere ondernemer wil dat zijn website goed vindbaar is. Maar hoe zorg je daar voor? In deze Webleads Weetjes geeft Johan je 3 praktische tips om te scoren met SEO.

Bouw een geoptimaliseerde UX wesite

Zorg er altijd voor dat jouw website gebruiksvriendelijk is. Voor een computer maar ook voor mobiel. Dit klinkt misschien voor de handliggend maar in de praktijk nog weleens lastig om voor elkaar te krijgen. Maak gebruik van een goede naviatie naar jouw website en blijf je website optimaliseren.

Creëer goede content op reguliere basis

Door website content te schrijven zorg je ervoor dat je relevant wordt op dit onderwerp. Het voordeel van zelf je content schrijven, is dat jij het meeste van je eigen brache afweet. Google zal je omhoog duwen in de rankings. Zorg er ook altijd voor dat je een pakkende titel helpt en een nette tekststructuur.

Neem altijd de juiste keywords mee

Content kan al snel overbodig zijn, bijvoorbeeld als de content waar op gezocht word niet aansluit bij de behoefte van de zoeker. Dus is het zonde van het schrijven. Kijk daarom altijd naar de intentie die de zoeker heeft en of de content hierop aansluit.

Wil je meer SEO tips? Neem contact met ons op. We helpen je graag! 

Vergelijkbare kennisbank items

Blog 3 minuten

Social proof om de conversie te verhogen

Online marketing
Blog 3 minuten

Pure frustratie met toegang tot Meta voorkomen?

Online marketing
Video 3 minuten

Stop het mislopen van leads en omzet door verloren data

SEA,SEO,Development