100+ sollicitanten in het eerste jaar

July 2024

Ztorm is gedreven door de passie om bij te dragen aan grote maatschappelijke uitdagingen en zo een mooiere samenleving te creëren. Ze streven naar maatschappelijke impact door organisaties in het sociale domein en de zorg weerbaarder te maken en te ondersteunen bij noodzakelijke veranderingen. Ztorm is dé plek voor jonge talenten die willen bijdragen aan de wereld van morgen en een leefbare samenleving. Hier draait het om jouw ontwikkeling, zodat je kunt excelleren en jouw leiderschapspotentieel kunt ontplooien. Ze willen een inspirerend en leuk bedrijf zijn voor zowel talenten als opdrachtgevers.

Expertise
SEO
Onze seo expert(s)

Online marketeer

Reinard Gardebroek

Online marketeer

Dinant Lagerweij
+0%
sollicitanten in het eerste jaar
+0%
CTR
0
CPC op meta
+0%
CTR op meta
swipe

Uitdaging

Als start-up klopt Ztorm in 2023 bij Webleads aan. De uitdaging: Waardevol talent aantrekken voor het traineeship Maatschappelijke Ontwikkeling. Er is behoefte aan een constante aanwas van nieuw talent die maatschappelijke impact willen maken bij diverse organisaties zoals Holomoves, het UWV en overheidsinstanties.

Resultaten

Om deze doelgroep optimaal te bereiken en tegelijk de uitdagingen die een start-up met zich meebrengen te respecteren is er gekozen voor een efficiënte en scherpe aanpak. Zo zetten we de volgende kanalen in: Google Ads voor concrete zoekopdrachten SEO omdat er organisch grote kansen liggen Social Media omdat de doelgroep hierop actief is

Nu we inmiddels meer dan een jaar lang samenwerken, kunnen we stellen dat er fantastische resultaten zijn behaald. Zo is Ztorm organisch steengoed zichtbaar, is de CPA bij Google Ads sterk en maakt de doelgroep via Social Media kennis met Ztorm.

We kunnen ook namens Webleads spreken van een échte samenwerking. Ztorm en Webleads vullen elkaar naadloos aan en dat is ook zichtbaar in het resultaat. Waar we in de eerste maanden het doel stelden om maandelijks 5 sollicitanten aan te trekken zijn er in juni 2024 al 39 binnengekomen!

Hoe zijn we tot dit succes gekomen?

Omdat Ztorm in de start-up fase zat, gaf dit ons de mogelijkheid om een strategie ‘from scratch’ op te zetten. Wat is er concreet gedaan?

  • Zoekwoordenonderzoek
  • SEO audit
  • SEO werkzaamheden
  • Landingspagina optimalisatie
  • Techniek
  • Content
  • Autoriteit
  • Contentkalender opgesteld
  • Google Ads campagnes opgestart
  • Social Media campagnes opgestart

Wat vindt Ztorm?

We zijn vanaf de opstart van Ztorm, begin 2023, met Webleads in zee gegaan. Onze belangrijkste uitdaging was om direct zichtbaar te worden voor onze belangrijkste doelgroep: afgestudeerde WO-ers die op zoek zijn naar een baan binnen een maatschappelijke context. Wij zijn uitermate tevreden over de samenwerking met Webleads. We ontvangen nu honderden sollicitanten per jaar, en zonder Webleads was dit zeker niet gelukt!
Ztorm.nl
Tiemen Storm - Founder Ztorm